Page 1 of 1

Server

Posted: Mon Dec 03, 2018 10:03 pm
by AlphaWolf1
So whenever I join the game it just throws me into a EU server while I'm not in the EU so they should make it so once you set that server in your settings it should stay as that and not change every time you leave and come back.
P. S I spemd no time on writing so dont mind my spelling or sentence structure.

Re: Server

Posted: Mon Dec 03, 2018 10:30 pm
by White Fang 1
I think it's just a random glitch because I always stay in the US server every time I join a game.

Re: Server

Posted: Tue Dec 04, 2018 12:10 am
by Unrealisation
It seems like US is the default server setting.

Re: Server

Posted: Tue Dec 04, 2018 4:19 am
by White Fang 1
I think the default server is EU because Swift Apps is in Poland which is part of the EU. But if it is US I'm not complaining. :D

Re: Server

Posted: Tue Dec 04, 2018 4:22 am
by rain
I honestly don't mind since I switch between servers(some are more active than others at particular times)

Re: Server

Posted: Tue Dec 04, 2018 3:55 pm
by White Fang 1
rain wrote:
Tue Dec 04, 2018 4:22 am
I honestly don't mind since I switch between servers(some are more active than others at particular times)
Yeah sometimes I switch servers too.

Re: Server

Posted: Wed Dec 05, 2018 8:10 am
by yakuza
Once game starts it checks connection to all 3 regions and automatically picks one that has fastest response time. If due to some network glitch game picked up not region closest to your real location (which may happen and there is nothing we can do about it) then you have to manually switch region. Once you do it game should respect your choice, unless it encounters some issues with selected region. If so it'll automatically switch to next best region available.

Re: Server

Posted: Wed Dec 05, 2018 10:09 pm
by White Fang 1
yakuza wrote:
Wed Dec 05, 2018 8:10 am
Once game starts it checks connection to all 3 regions and automatically picks one that has fastest response time. If due to some network glitch game picked up not region closest to your real location (which may happen and there is nothing we can do about it) then you have to manually switch region. Once you do it game should respect your choice, unless it encounters some issues with selected region. If so it'll automatically switch to next best region available.
Ok. That's the most logical answer. I have nothing else to say. Lol :D